Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از دماوند، فریده دوکانه‌ای‌فرد، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن شنبه شب در نشست شورای اداری شهرستان دماوند اظهار کرد: نام‌گذاری شعار سال به نام «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» از سوی رهبر معظم انقلاب، نشان‌دهنده توجه ایشان به اقتصاد و معیشت مردم و از سوی دیگر، نشانه نقش کلیدی تولید به عنوان راه حل اصلی عبور از دشواری‌های اقتصادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: رهبر معظم انقلاب، از تولید در کنار عنوان دانش بنیان و اشتغال‌آفرینی نام می‌برند که این بدان معنا است که باید از تولید بهره ببریم که با توان و دانش داخلی به نتیجه رسیده و از محل آن اشتغال آفرینی کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن گفت: باید به جای وابستگی به فناوری‌های خارجی از تولید مبتنی بر دانش داخلی بهره ببریم تا فرصتی برای اشتغال جوانان تحصیل‌کرده فراهم شود؛ وقتی در اوج بیماری کرونا و ناامیدی جهانی و رسیدن به راه درمان برای بیماری که عملا جوامع را از زندگی ساقط ساخته از اقتصاد تا سیاست و تدریس را تعطیل کرده بود و دانشمندان و پژوهشگران بیوتکنولوژی محققان دنیا در تلاش برای یافتن راهی برای درمان و کشف واکسن آن هستند و نیز وقتی همه دنیا در کشف یک واکسن تلاش می‌کردند، دانشمندان و محققان ایرانی بیکار ننشسته و وارد عرصه علمی این تولید شدند و توانستند با تلاش شبانه‌روزی خود واکسن برکت را کشف کرده و به تولید انبوه و صادرات برسانند و آرامش اکنون را مدیون این اختراع بزرگ هستیم.

دوکانه‌ای‌فرد تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن مفتخر است که با الگو قرار دادن شعار مقام معظم رهبری بر سه اصل تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرینی متولی عملیاتی کردن آن در سطح منطقه باشد؛ لازم به ذکر است مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در سال ۹۴ افتتاح شد و در سال ۹۸ موفق به اخذ مجوز اصولی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شد که در حال حاضر دارای ۱۸ هسته و واحد فناور و پنج شرکت دانش بنیان است و حدود ۱۰ شرکت دیگر نیز منتظر استقرار هستند.

وی بیان کرد: حدود ۵۷ محصول دانش‌بنیان در واحد رودهن تجاری‌سازی شده و گسترش دامنه فعالیت این مرکز در دستور کار قرار دارد به طوری که در همین مسأله اخیر اپیدمی کرونا با استقرار واحدهای تولید ماسک و محلول ضدعفونی کننده نقش خود را به خوبی ایفا نموده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن اضافه کرد: تأسیس دبیرخانه تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین در مرکز رشد، تشکیل کارگروه با نظارت شورای مرکز رشد واحدهای فناور، اعلام آمادگی این واحد دانشگاهی با برخورداری از نیروی انسانی در قالب اعضای هیأت علمی متخصص و فناور، ماشین‌آلات راهسازی و حضور شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی برای اجرای پروژه‌های بزرگ عمرانی، کشاورزی و صنعتی در منطقه از جمله اقدامات اولیه واحد رودهن برای تحقق شعار سال ۱۴۰۱ است.

انتهای پیام/۶۷۰۱۵/

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن دانش بنیان و اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۲۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو در واحد صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال و بختیاری ، بهنام خسروی افزود: این شرکت با درجه دانش بنیان یک، سالانه ۴۰۰ هزار اکسل گروه خودروهای پژو را برای شرکت ایران خودرو تولید می‌کند.

وی با اشاره به اینکه دستگاه هیدرو فورمیک هم در همین شرکت ساخته شده گفت: در این روش قطعه‌های فلزی با فشار سیال تغییر حالت می‌دهند.

به گفته وی : برای این طرح نزدیک به ۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است.

معاون امور صنایع صمت استان گفت: پس از تحریم ها، شرکت پژو فرانسه از تحویل مستقیم این قطعه خودداری کرد که صنعتگران شهرکرد با کمک دانشگاه صنعتی اصفهان، طی سه سال تحقیق و توسعه موفق به کسب دانش هیدرو فورمیک شدند.

گفتنی است، استفاده از مواد اولیه داخلی، ایجاد ارزش افزوده، قیمت به صرفه و کیفیت همتراز اروپا از مزیت‌های اکسل ایرانی است که سالانه مانع خروج حدود ۳۰ میلیون دلار ارز از کشور می‌شود. در دنیا این دانش نوین در صنایع هوا فضا و موشکی هم کاربرد بسیاری دارد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901618

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو در واحد صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر